Doctor Eckstein Nachtverzorging / 24 uur crème


Doctor Eckstein Azulen Milcheiweiss, 50 ml

Azulen Milcheiweiss is een zeer intensieve, kalmerende crème. Beschermt de huid, versterkt en herstelt het natuurlijke evenwicht. Voor de verzorging van een gevoelige, tere, droge huid en bij roodheden of teleangiëctasieën. Melkeiwit heeft een kalmerende en normaliserende werking, die wordt ondersteund door kamille-olie met azuleen. Essentiële vetzuurverbindingen gaan infecties tegen, doden bacteriën en verhogen de weerstand van de huid.

Prijs: € 28,75 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Azulen Supreme, 150 ml

Azulen Supreme van DoctorEckstein is een kalmerende crème. Versterkt de huid en herstelt de natuurlijke balans. Speciaal voor de verzorging van een gevoelige, tere, droge huid en bij rode vlekken of teleangiëctasieën. Met azuleen, de fijnste kamilleolie, panthenol, hoogwaardige lanoline, sterolen en kostbare vochtfactoren.

Prijs: € 31,85 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Biocor Supreme, 50 ml

Biocor Supreme van Doctor Eckstein is een vochtregulerende, stimulerende crème. Vitaliseert en zorgt voor een zachte, elastische en soepele huid. Stimuleert de doorbloeding. Ideaal voor de verzorging van een veeleisende, rijpere huid. Bevat huididentieke vetten en oliën, die zeer goed worden opgenomen.  Daardoor is de crème niet alleen als nachtcrème te gebruiken, maar ook als dagcrème.

Prijs: € 57,45 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Calendula, 50 ml

Calendula Crème is een evenwicht herstellende en vochtregulerende crème. Houdt de huid glad en soepel. Zeer geschikt voor de behandeling van een normale of jonge huid.

Prijs: € 25,95 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Carotin Vochtcrème, 50 ml

Carotin Feuchtigkeits Crème is een verfrissende, vochtherstellende crème. Houdt de huid glad en soepel. Ideaal voor de verzorging van een normale, vochtarme of droge huid. Herstelt het vocht- vetgehalte van de huid.

Prijs: € 30,95 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Collagen Supreme, 50 ml

Collagen Supreme is een vochtherstellende, stimulerende crème. Zeer geschikt voor de verzorging van een vochtarme, veeleisende huid. De hoofdwerkstoffen zijn zeecollageen en een cytokinecomplex, die het vochtgehalte en de elasticiteit van de huid verhogen. Het cytokinecomplex bevat biologisch actieve polypeptiden; zij zorgen voor evenwicht tussen de cellen en hun omgeving. Hierdoor worden de spankracht en de elasticiteit van de huid verbeterd.

Prijs: € 48,45 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Kräuter Supreme, 50 ml

Kräuter Supreme is een rijk aan werkstoffen, specifieke crème voor de normaliserende verzorging van de onzuivere huid. Het is een speciaal complex van werkstoffen die: adstringeren, granuleren, desinfecteren en ontstekingen tegen gaan. Ideaal voor een onzuivere huid en huidzones die neigen naar onzuiverheden of een verhoogde sebumsecretie.

Prijs: € 30,20 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Regeneratie Supreme, 50 ml

Regeneration Supreme is een vochtherstellende, regenererende crème. Stimuleert het stofwisselingsproces en de spankracht van de huid. Ideaal voor de verzorging van de rijpere huid.

Prijs: € 41,10 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Repair Supreme, 50 ml

Repair Supreme biedt optimale verzorging voor de veeleisende, rijpe en door de zon beschadigde huid. Waardevolle natuurlijke werkstoffen beïnvloeden, revitaliseren en activeren het natuurlijke herstelproces van de huid en verbeteren zichtbaar de structuur en spankracht van het bindweefsel.

Prijs: € 79,65 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Vitamin Supreme, 50 ml

Vitamin Supreme van Doctor Eckstein is een rijke, water-in-olie verzorgingscrème. Houdt de huid soepel, elastisch, voorkomt vervroegde verhoorning bij bijvoorbeeld droge seborrhoe en maakt de huid beter bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals klimaat en negatieve milieuomstandigheden. Ideaal voor de verzorging van een droge huid met een gebrek aan vitaminen, vooral tijdens de zonarme maanden.

Voor een jeugdige huid ideaal te gebruiken als nachtcrème.
Bij de rijpere huid ideaal te gebruiken als dagcrème.

Prijs: € 31,25 (incl. BTW)
Bestel

icon

Menu