Doctor Eckstein Reinigingsproducten


Doctor Eckstein Azulen reinigingsolie, 150 ml

Azulen Reinigingsolie is een milde, terugvettende reiniging voor de droge, droog- seborrhoïsche, gevoelige, naar zwelling en roodheid neigende huid. Een teveel aan huidtalg wordt geëmulgeerd, verhoornde huidcellen en make-up resten worden verwijderd.

Prijs: € 23,25 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Reinigingsmelk, 150 ml

Doctor Eckstein Reinigingsmelk is een milde gezichtsreiniging van natuurlijke plantenoliën, plantengelei en verfrissende etherische oliën. Voor iedere huidtype. Zonder parfum.

Prijs: € 16,80 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Reinigingsmelk Supreme, 150 ml

Reinigings Milch Supreme is een milde, vochtregulerende reinigingsmelk die lipiden bevat. Zeer geschikt voor het verzorgen van een droge, veeleisende, rijpe of zonbelaste huid.

Prijs: € 26,95 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Lavolind, 250 ml

Lavolind is een huidvriendelijke, wasactieve reinigingsgel voor gezicht, lichaam en haar. Zeer geschikt voor de verzorging van een vette huid die neigt naar seborrhoe en de gecombineerde huid. Het emulgeert huidtalg, afvalstoffen, verhoornde cellen en verwijdert deze grondig.

Prijs: € 23,95 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Sensitive Reinigingsgel, 150 ml

Sensitive Reinigingsgel is een kalmerende, normaliserende reinigingsgel. Reinigt het gezicht zacht, verwijdert betrouwbaar overtollige huidschilfers, kalmeert en herstelt de natuurlijke weerstand van de huid. Zeer geschikt voor de verzorging van de dunne, gevoelige en overgevoelige huid.

Prijs: € 25,75 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Eye Make-up Remover, 150 ml

Eye Make-up Remover Gel voor de reiniging van de oogzone ‘s avonds vóór de gezichtsreiniging. De ultrazachte gel verwijdert de oogmake-up op een bijzonder zachte manier. Zeer geschikt voor lenzen. Door oogartsen getest.

Prijs: € 20,10 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Gezichtspeeling, 50 ml

Gezichtspeeling is een huidvriendelijke, fijnkorrelige peeling. Verwijdert op milde wijze overtollige huidschilfers en verbetert het huidreliëf. Deze peeling is voor iedere huid geschikt.  Al na het eerste gebruik is de huid zichtbaar gladder, zachter en soepele. Daarnaast zorgt de peeling ook voor een betere en diepere opname van de werkstoffen.

Prijs: € 23,45 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Adstringent Lotion, 150 ml

Gezichtslotion met een adstringerend kruidenextract voor een onzuivere, vette huid.
De kruidenextracten verwijderen dode huidcellen en hebben een desinfecterende werking.
De Adstringent Lotion heeft een zuiverende werking op de huid en verfijnt de poriën.

Prijs: € 16,00 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Azulen Lotion, 150 ml

Azulen Lotion is een milde, kalmerende lotion voor een zacht verfrissende, evenwichtherstellende verzorging en een soepele huid. Zeer geschikt voor de verzorging van een tere, gevoelige of droge huid. Met azuleen, kamille-extract en panthenol. Azuleen, een werkstof van kamillebloesem, normaliseert en egaliseert zwellingen, roodheid en irritaties en zorgt voor een verkoelend effect.

Prijs: € 18,55 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Lotion, 150 ml

Een verfrissende lotion. Zeer geschikt voor de verzorging van de normale of jonge huid. Dankzij deze samenstelling is de Lotion mild, aangenaam, licht adstringerend en activerend.

Prijs: € 16,40 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Lotion Supreme, 150 ml

Een hoogwaardige lotion om de veeleisende huid te verfrissen. Deze lotion verbetert de spankracht en elasticiteit. De natuurlijke zuurgraad wordt gestabiliseerd. Speciaal ontwikkeld voor de droge, veeleisende, rijpe of zonbelaste huid.

Prijs: € 27,95 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Reinigingsproducten

De dagelijkse verzorging begint bij het reinigen van de huid.
Omgevingsinvloeden en huid-eigen substanties zoals talg kunnen de huid van een laagje voorzien, dat verwijderd moet worden.

Een vraag of bestel

icon

Menu