Doctor Eckstein Active Concentraten


Active Concentrate Collagen Complex, 30 ml

Active Concentrate Collagen Complex is een vochtherstellende en opwekkende gel-serum voor de veeleisende, rijpere, vochtarme huid. De huid wordt gladder, steviger en elastischer.

Prijs: € 73,75 (incl. BTW)
Bestel

icon

Active Concentrate Repair Complex, 30 ml

Active Concentrate Repair Complex is een vochtherstellende en regenererende emulsie. Verhoogt het vochtbindende vermogen, moduleert celprocessen en stimuleert de regeneratie van de huid.

Prijs: € 81,50 (incl. BTW)
Bestel

icon

Active Concentrate Hyaluron Complex, 30 ml

Active Concentrate Hyaluron Complex is een verfrissende en vochtherstellende gel. Uitermate geschikt voor de droge en vochtarme huid. Verhoogt de spankracht en elasticiteit van de huid, maakt ruwe plekken soepel en zorgt voor een fluweelzacht gevoel op de huid.

Prijs: € 48,50 (incl. BTW)
Bestel

icon

Active Concentrate Impure Skin Complex, 30 ml

Active Concentrate Impure Skin Complex is een evenwichtherstellend, normaliserend concentraat voor een vette, onzuivere huid. Voorkomt onreinheden en herstelt de natuurlijke balans van de huid. De adstringerende gel maakt de poriën kleiner, desinfecteert licht en verbetert het aanzien van de huid. Helpt zwellingen en roodheid van de huid, na het verwijderen van onreinheden, te verminderen.

Prijs: € 53,95 (incl. BTW)
Bestel

icon

Active Concentraat Sun Shield, 30 ml

Active Concentrate Sun Shield SPF 50 is een intensieve bescherming tegen UVA- en UVB straling voor het gezicht, hals/decolleté en handrug. Door de lichte textuur kan dit product perfect gecombineerd worden met de dagverzorging naar keuze. Sun Shield helpt zonnebrand voorkomen, beschermt tegen voortijdige huidveroudering door UV- licht en werkt tegen het ontstaan van pigmentvlekken. Ook geschikt voor een huid die neigt naar zonneallergie.

Prijs: € 31,95 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Active Concentraten, 30 ml

Concentraten onderscheiden zich door hoog gedoseerde complexen van werkzame bestanddelen en zijn specialisten bij bijzondere huidbehoeften.

Ze bereiden de huid op daarna te gebruiken verzorgingsproducten voor.Maar ze kunnen ook als losstaand product gebruikt worden.

Een vraag of bestel

icon

Menu