Doctor Eckstein Dagverzorging


Doctor Eckstein Carotin Vocht Balsem, 50 ml

Aangenaam lichte, stimulerende dagcrème voor een normale jonge huid. Hydrateert intensief en voorkomt droogtelijntjes. Helpt de huid aangenaam glad en soepel te houden, te beschermen tegen belastende milieu-invloeden en het natuurlijke evenwicht in stand te houden.

Prijs: € 27,95 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Blüten Vocht Balsem, 50 ml

Blüten Feuchtigkeit Balsam van Doctor Eckstein is een zachte, vochtherstellende en vitaliserende dagcrème.  De tarwekiemextracten spannen de huid aan en stimuleren de doorbloeding licht. Houdt de huid glad en soepel. Ideaal voor de verzorging van een normale of vochtarme huid en een gecombineerde jongere huid.

Prijs: € 25,40  (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Azulen Balsem, 50 ml

Azulen Balsem is een rijke dagcrème voor de droge en gevoelige en naar roodheid neigende huid, Azulen Balsem kalmeert en brengt de huid in Balans. Ondersteunt de natuurlijke huidfuncties en verbetert de algehele conditie van de huid.

Prijs: € 26,40 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Kräuter Balsem, 50 ml

Doctor Eckstein Kräuter Balsam is een gelachtige dagcrème om de onzuivere huid te normaliseren en haar evenwicht te herstellen. Door de samenstelling is de Kräuter Balsam op seborrhoe, huidonreinheden en neiging tot acne.

Prijs: € 25,85 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Collagen Balsem, 50 ml

Collagen Balsam is een vochtregulerende en stimulerende dagcrème. Stimuleert het behoud van perifeer vocht en verbetert de elasticiteit en spankracht van de epidermis. Speciaal voor de verzorging van een vochtarme, veeleisende huid.

Prijs: € 38,25 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Repair Balsem, 50 ml

Repair Balsam is een waardevolle verzorgingsemulsie voor overdag. Speciaal voor de veeleisende, rijpe huid en bij de behandeling van zonneschade. Waardevolle, natuurlijke werkstoffen stimuleren en revitaliseren het stofwisselingsproces van de huid en verbeteren de structuur en spankracht.

Prijs: € 49,70 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Tages Feuchtigkeit Balsem (getint), 50 ml

Tages Feuchtigkeit Balsam (getint) is een vochtherstellende, getinte crème. Maakt de huid aangenaam zacht en soepel. Geschikt voor alle huidtinten.

Prijs: € 24,40 (incl. BTW)
Bestel

icon

Doctor Eckstein Dagverzorging, 50 ml

Crème vormt een belangrijke stap in de verzorging om de huid in balans te behouden.

De dagcrème dient in eerste instantie tegen omgevingsinvloeden te beschermen.

Een vraag of bestel

icon

Menu