De intake en huidanalyse


DE INTAKE EN HUIDANALYSE

Voorafgaand aan de eerste behandeling nemen we een intake en huidanalyse af om zo zorg te dragen voor een verantwoorde behandeling.

Wij vinden het van belang om te weten of u aandoeningen, ziektes en/of operaties heeft ondergaan en of u medicatie gebruikt die van invloed zou kunnen zijn op de behandeling.

Na de intake zullen wij een huidanalyse afnemen waarbij wij uw huid heel nauwkeurig bekijken en onderzoeken. De uit de huidanalyse getrokken conclusie zullen wij samen met u bespreken. Daarbij zullen wij aangeven welke behandeling wij willen toepassen afgestemd op uw huidtype en/of huidafwijking. Vanzelfsprekend houden wij ook rekening met u wensen en verlangens. Verder kunnen wij u adviseren welke producten eventueel gewenst zijn voor thuisgebruik. Zowel de intake als de huidanalyse zullen wij vastleggen in een dossier. Het spreekt vanzelf dat wij met deze gegevens vertrouwelijk om zullen gaan.

Na de huidanalyse begint de afgesproken behandeling. Door het afnemen van de intake en de huidanalyse zal de eerste behandeling 15 à 20 minuten extra in beslag nemen. De huidanalyse wordt u gratis aangeboden door ‘PUUR aan de dijk’.

Onze gasten hebben het advies wat zij kregen tijdens de intake en huidanalyse als een meerwaarde ervaren en hebben genoten van de behandeling.

Voor reserveringen en informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen, 06-30893813 of via e-mail, contact@puuraandedijk.nl.

Wij wensen u een fijne dag,
Sandra Dop en Caroline van Hooff

Vraag & antwoord

Met welk product werkt PUUR?

‘PUUR aan de dijk’ werkt met producten van dr.Eckstein.

De kwaliteit van deze producten is gebaseerd op gefundeerde biocosmetische en farmaceutische kennis en tientallen jaren ervaring met productontwikkeling. De producten van dr.Eckstein zijn betaalbaar en zeker niet duurder dan producten in de winkel.

‘PUUR aan de dijk’ biedt u een huidanalyse aan waardoor u een productadvies voor thuis op maat krijgt.

Voor een gratis huidanalyse en productadvies kunt u een afspraak maken.

 

icon

Eckstein

“Een geschenk van de natuur.
Immers alleen het beste is goed genoeg voor uw huid.”

‘De enige manier om tijd te hebben,
is tijd te nemen’

Bertha Eckstein-Diener
Oostenrijkse schrijfster (1874-1948)

belmij
‘PUUR aan de dijk’ is geopend op:
maandag, dinsdag, donderdag
en vrijdag.

 

icon

Menu